Legal Forms of Business Companies in Slovakia and Germany - Comparative Analysis - Knapková, Miroslava
Obchodné spoločnosti predstavujú okrem vlastného podnikania najdôležitejší spôsob podnikania na Slovensku. Mnoho slovenských spoločností vstupuje do obchodných vzťahov s inými krajinami Európskej únie. Pohľad na právne predpisy regulácie a základné črty obchodných spoločností v iných štátoch Európskej únie. Porovnanie právnych foriem obchodných spoločností na Slovensku a v Nemecku.