Trends in Inclusive Labour Market Developments in the Visegrad Group - Koišová, Eva
Identifikácia trendov, ktoré formujú trh práce krajín Vyšehrádskej skupiny. Analýza a porovnanie miery zamestnanosti, miery nezamestnanosti a dlhodobej miery nezamestnanosti v sledovanom období rokov 2000 až 2016.