Spolupráce lidí a inteligentní techniky se prohlubuje - Toman, Pavel
Rýchly rozvoj inteligentných technológií pre intralogistiku bol hlavnou témou medzinárodného veľtrhu skladového vybavenia CeMat, korý sa konal v Hannoveri spolu s priemyselným veľtrhom Hannover Messe. Najmodernejšie riešenia v oblasti skladovania a manipulácie s materiálom aj pohľad do automatizovanej budúcnosti. Spolupráca ľudí a robotov. Heslo výstavy "Prepojený zásobovací reťazec".