Methodological Aspects of Modelling and Simulation of Robotized Workstations - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Nový, metodický prístup k modelovaniu robotických pracovných staníc, pozostávajúci z desiatich krokov, začlenených do štyroch fáz logistického procesu tvorby a implementácie robotického pracoviska. Dôraz sa kladie na fázu modelovania a simulácie s overením vypracovaných metodík pre špecifické projekty, alebo prvky robotizovanej zváračskej dielne v automobilovej výrobe.