Co-packing: Nutnosť i vítaný zárobok - Oravec, Jozef
Obalové aktivity sú v mnohých logistických firmách neoddeliteľnou súčasťou ponuky poskytovaných služieb. Takmer každá logistická spoločnosť disponuje určitou formou co-packingu, či už priamo v procese nákladky alebo samostatným co-packingovým strediskom. Konkurečná výhoda je výsledkom konkrétneho portfólia co-packingových služieb, kvality a efektivity procesov.