Nahradí lidi automatizace? - Kotora, Bohumír
Nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily na trhu. Riešenie v automatizácii a robotizácii výroby. Inovatívny prístup v nábore pracovníkov. Automatizácia a nové pracovné miesta. Reštrukturalizácia vzdelávania. Technológie verzus ľudský potenciál. Súčinnosť ľudí s inteligentnými logistickými systémami.