History of Public Administration in Slovakia - Horbulák, Zsolt, 1972-
Pohľad na vývoj štátnej správy v Slovenskej republike v stredoveku. Verejná správa v novoveku. Alternatívne formy administratívy. Vývoj slovenskej štátnej správy po roku 1989. Posun kompetencií miestnej verejnej správy - reforma ESO.