Specifika exportu do jihozápadní Asie - Novotný, Radek
Vstup českých vývozcov na zahraničné trhy v juhozápadnej Ázii. Turecko ako najväčší obchodný partner. Obchodné a kultúrne zvyklosti v Turecku. Vplyv náboženstva. Perspektívne odbory na spoluprácu - energetika, IT, strojárenstvo, automobilový priemysel, export skla. Využívanie cestnej nákladnej dopravy. Výhody colnej únie. Vývoj vývozu z ČR do Turecka (2010-2017). Sedem najväčších vývozných destinácií v juhozápadnej Ázii.