<The> Reverse Mortgage as a Financial Tool for Increasing the Living Standard of Seniors in the Slovak Republic - Husáková, Mária
Hlavné charakteristiky reverznej hypotéky a prezentácia sociálno-ekonomickej situácie seniorov v Slovenskej republike. Výsledky realizovaného prieskumu, zacieleného na zisťovanie záujmu seniorov o využitie reverznej hypotéky a formulovanie odporúčaní pre aplikačnú prax.