Identifikovanie dobrých a zlých lokalít v Bratislave s využitím hedonického modelu cien bytov - Rehák, Štefan, 1974-
Identifikovanie dobrých a zlých lokalít na bývanie v Bratislave s využitím autokorelácie. Výsledky regresnej analýzy a priestorovej analýzy reziduí regresného modelu.