Medziobecná spolupráca ako efektívny nástroj správy obcí - Žárska, Elena, 1955-
Medziobecná spolupráca ako riešenie fragmentovanej správy. Spoločné obecné úrady ako efektívnejší spôsob výkonu kompetencií. Prípadová štúdia Prešovského kraja, ktorý je najfragmentovanejší počtom aj veľkosťou obcí. Analýza realizovaná DEA metódou.