Crowdfunding As a Capital Source For Real Estate Projects - Srovnalíková, Paulína
Predstavenie koncepcie crowdfundingu a jeho aplikácie na projekty pre nehnuteľnosti. „Real crowdfunding“ je stále v začiatkoch, preto je veľmi dôležité ho pochopiť, a pripraviť sa tak na možné príležitosti a hrozby.