Tax Changes and Their Impact on Managerial Decision Making - Srovnalíková, Paulína
Analýza zmien v daniach implementovaných v daňovom systéme SR a procesy v manažérskom rozhodovaní, ktoré sa snažia eliminovať možný vplyv týchto zmien na obchodné výsledky spoločností.