Analysis of the Correlation Between Oils and Fats Consumption and General Health Status Across European Countries - Kintler, Jakub, 1979-
Závislosť kvality ľudského života od spotreby olejov a tukov - medzikultúrny výskum v krajinách EÚ. Skúmané parametre: dĺžka života, výdavky na zeleninu, ovocie, zdravotnú starostlivosť, príčiny úmrtia, priemerný počet dní strávených v nemocnici.