Selected Factors of Population and Social Indicators Analysis on Oils and Fats Consumptions Across European Countries - Grisáková, Nora, 1978-
Čiastkové výsledky výskumu zameraného na identifikácia faktorov, ktoré môžu ovplyvniť spotrebu určených potravinových produktov (olejov a tukov), ktoré môžu ovplyvniť všeobecnú úroveň ľudského zdravia a kvalitu života. Korelačná a regresná analýza medzi spotrebou olejov a tukov, vybranými skupinami obyvateľstva a sociálnymi indikátormi a niektorými ukazovateľmi zdravia.