Selected Trends in Marketing Communication - Cárachová, Magdaléna
V súčasnosti stále viac a viac komunikácia prebieha v elektronickom prostredí. Pre rôzne spôsoby a formy marketingovej komunikácie sa preto používajú internetové komunikačné prostriedky ako webové stránky, sociálne siete, mobilný marketing, diskusné fóra, obsahový marketing, virálny marketing atď. Analýza vybraných online marketingových nástrojov.