Effectiveness of Administrative Services in Czech Republic - Černěnko, Tomáš, 1981-
Analýza efektívnosti českého systému verejnej správy so zameraním na veľkosť a typ administratívnych jednotiek a návrhy riešení, ktoré majú viesť k zvýšeniu efektívnosti a zlepšeniu administratívnych služieb a poskytovania verejných služieb prostredníctvom DEA a regresných modelov.