National Economy in Terms of Disintegration: State and Development of Economic Cooperation - Parkhomenko, Nataliia
Podstata dezintegračného procesu a porovnávacia analýza rôzných typov dezintegrácie. Ukazovatele procesov dezintegrácie na príklade Ukrajiny, Českej republiky a Slovenska. Dôsledky dezintegrácie na národné hospodárstvo, medzinárodnú spoluprácu a rozvoj podnikania.