<The> Effect of the Foreign Direct Investment on the Economy: Evidence from Slovakia - Novák, Marcel, 1979-
Analýza vplyvu priamych zahraničných investícií na slovenskú ekonomiku prostredníctvom troch rôznych hypotéz o makroekonomických údajoch v období 2004-2017.