Mladí lidé a trh práce: Případová studie regionů ve státech Visegrádské skupiny - Kopáček, Miroslav
Mladí ľudia a ich ťažkosti na trhu práce. Zhodnotenie postavenia mladých ľudí (vek 15-24) na trhu práce v štátoch V4. Komparácia štátov V4 z hľadiskla vybraných indikátorov (predčasné ukončenie vzdelania a odbornej prípravy, mladé obyvateľstvo bez zamestnania a nezaradené do odbornej prípravy, miera zamestnanosti a nezamestnanosti mladých a týždenné odpracované hodiny pri plnom pracovnom úväzku). Najlepšie výsledky v Českej republike.