Spolupráce Číny a Ruska na rozvoji dopravní infrastruktury na Ruském dálném východe - Švec, Jan
Význam rozvoja dopravnej infraštruktúry na Ruskom ďalekom východe. Predopklady pre spoluprácu Ruska a Číny na rozvoji dopravnej infraštruktúry Ruského ďalekého východu. Prípadová štúdia Železničný most Nižneleninskoje-Tongjiang.