<The> Eurozone Crisis and the Effect of Brexit - Srovnalíková, Paulína
Grexit (2012) a Brexit (referendum 2016) ako dva hlavné dôsledky dlhovej krízy v EÚ od roku 2009. Čo je Brexit, jeho pre a proti. Analýza dopadu Brexitu na UK, EÚ a svet. Pakt stability a rastu (The Stability and Growth Pact, SGP).