Zjišťování percepce destinační bezpečnosti jako nástroj rozvoje cestovního ruchu (na příkladu Kolumbie) - Šilhánková, Vladimíra
Výber turistickej destinácie stále viac ovplyvnený bezpečnostnou situáciou v destinácii. Kolumbia ako destinácia cestovného ruchu. Neistá politická situácia, vyčíňanie ozbrojených partizánskych síl v minulosti. Nárast počtu návštevníkov od roku 2015. Hlavné navštevované destinácie v Kolumbii. Analýza rizík a meranie územnej/destinačnej bezpečnosti. Výber hrozieb pre hodnotenie destinačnej bezpečnosti. Zisťovanie percepcie destinačnej bezpečnosti Kolumbie medzi českým obyvateľstvom.