Spatial Analysis of the Tertiary Educational Attainment in European Union - Chocholatá, Michaela, 1977-
Priestorová analýza rozsahu a dynamiky rozdielov v populácii vo veku 30 až 34 rokov s dosiahnutým terciárnym vzdelaním v regiónoch NUTS 2 EÚ v období rokov 2010-2016. Stratégia Európa 2020.