Význam ľudského kapitálu a vzdelania pre ekonomický rast - Bobáková, Viktória
Ľudský kapitál v moderných teóriách ekonomického rastu. Dosiahnutá úroveň vzdelania v SR. Miera nezamestnanosti podľa dosiahnutého vzdelania.