Vplyv horizontálního vyrovnávania na príjmy samosprávnych krajov v podmienkach SR - Biceková, Anna
Formovanie príjmov územných samospráv. Proces prerozdeľovania finančných prostriedkov . Spôsoby finančného vyrovnávania príjmov územných samospráv. Financovanie regionálnych samospráv v kontexte koeficientov horizontálneho vyrovnávania. Prerozdeľovanie DPFO s využitím systému horizontálneho vyrovnávania.