Cyber Security as Part of the Business Environment - Korauš, Antonín
Úvod do kybernetiky a kybernetickej bezpečnosti. Kybernetický priestor, mapa transoceánskych optických káblov. Kybernetická hrozba, útočníci, svetová mapa kybernetických hrozieb.