Vývoj modelov daňovej konkurencie - Zoričak, Martin
Prehľad literatúry zaoberajúcej sa daňovou konkurenciou. Porovnanie najvýznamnejších modelov daňovej konkurencie. Prehľad vybraných modelov daňovej konkurencie s ich popisom. Tieboutov model. Zodrowského a Miezskowskeho model. Oatesa a Schwaba model. Samuelsona a Bonda model. Bucovetského model. Wilsonov model. Ekonómia zložitosti a daňová konkurencia.