Innovation and Innovation Management in the Tourism Industry in the Context of Globalization - Brečka, Stanislav
Inovácie v cestovnom ruchu. Manažment inovácií v cestovnom ruchu. Význam implementácie pre slovenské podniky v sektore turizmu.