<An> Empirical Analysis of the Determinants of Agricultural Official Development Assistance - Ji, Seon-u
Analýza rozhodujúcich faktorov poskytovania oficiálnej rozvojovej pomoci (ODA) do poľnohospodárskeho a potravinárskeho sektora. Nedostatok empirického výskumu na tento typ ODA spôsobuje, že táto štúdia vyniká v morských kvalitatívnych prístupoch.