Ochrana klimatu v městském regionu Hannover - Michalek, Verena
Ochrana klimatického prostredia v Hannoverskom regióne. Realizácia projektu Hlavný plán 100 percentnej ochrany klímy v meste a regióne Hannover. Projekt podporovaný Spolkovým ministerstvom životného prostredia. Fond ochrany klímy proKlima. Etablovanie vysoko efektívnych štandardov. Pasívne domy - úspora energie a alternatívna výroba energie.