Akumulace, e-mobilita a nastupující IT systémy - Běhal, Jindřich
Vývoj a modernizácia elektroenergetických služieb. Rozvoj e-mobility (elektromobility). Zvyšovanie dostupnosti služieb e-mobility pre koncového zákazníka. Rozširovanie siete nabíjacích staníc. Dôležitá štandardizácia. Veľký potenciál distribuovanej akumulácie elektriny. IT riešenia, bez ktorých to nepôjde.