Ekvádorské otazníky - Vítková, Eva
Geografická charakteristika Ekvádoru. Fakty a zaujímavosti. Zmeny v energetickom sektore, využívanie obnoviteľných zdrojov energie, najmä vodnej energie. Rozdiely v životnej úrovni obyvateľov mesta a vidieka. Význam nerastných surovín v hospodárstve krajiny. Elektroenergetika. Bohatá infraštruktúra.