Consumer Approach To Bank Payment Card Security and Fraud - Korauš, Antonín
Osobná bezpečnosť a kvalita zabezpečenia, ktoré banky venujú platobným kartám a platobným systémom. Príslušný výskum bol vykonaný v elektronickej forme prostredníctvom selektívneho skúšania na Slovensku v roku 2015. Študijná skupina pozostávala z 287 respondentov, z ktorých bolo 164 mužov a 123 žien. Respondenti boli kategorizovaní podľa ich veku, vzdelania a zamestnania.