<The> Impact Of Monetary Variables On The Economic Growth And Sustainable Development: Case Of Selected Countries - Korauš, Antonín
Pre stanovenie najlepšej menovej politiky je dôležité vedieť, či v praxi menové premenné určujú hrubý domáci (HDP) v stálych cenách. Cenová stabilita prispieva k vytváraniu stabilného prostredia pre rozvoj obchodu udržateľných aktivít a vyjadruje zodpovednosť centrálnych bánk za trvalo udržateľný priemyselný rozvoj.