Review of Human Resource Practices Research Approaches Linked to the Organizational Performance - Korauš, Antonín
Riadenie ľudských zdrojov (HRM) a výkonnosť podniku. Prehľad výskumných prístupov a významných štúdií od rokov 1960-tych.