Koučing ako efektívny nástroj reprodukcie ľudského kapitálu - Korauš, Antonín
Kouč (coach), koučing (coaching), koučovanie. Historické a firemné kontexty koučovania. Vzťahy v koučovaní, partnerstvo. Proces koučovania. Výstupy z koučovania.