<The> Safety Risks Related To Bank Cards and Cyber Attacks - Korauš, Antonín
V súlade s nárastom a rýchlym rastom v elektronickom obchode v minulých desaťročiach sa používanie platobných kariet pri online nákupoch výrazne zvýšilo na trhu platobných kariet. Táto situácia viedla k výbuchu v podvodoch s platobnými kartami, pričom v odvetví platobných kariet sú to straty vo výške miliárd eur a dolárov.