Information Systems for Sustainable Performance of Organizations - Rajnoha, Rastislav
Výsledky výskumu týkajúce sa informačných procesov a ich vplyvu na celkový podnikateľský výkon. Najdôležitejšie výsledky ukazujú, že spoločnosti z vybraných priemyselných odvetví na Slovensku sa sústreďujú na uplatňovanie inovačných postupov a na systémy špecifických obchodných informácií. Výsledky prinášajú zistenia, že business intelligence (BI) je založená na informáciach a poznatkoch s vysokou pridanou hodnotou a má pozitívny dlhodobo udržateľný vplyv na celkovú výkonnosť podnikania.