Work Intensity in Slovakia and Its Dependence on Selected Factors - Vojtková, Mária, 1966-
Analýza vplyvu vybraných faktorov na intenzitu práce domácností na Slovensku s využitím viacerých korešpondenčných máp. Analýza je založená na kategorizácii údajov, získaných zo štatistiky o príjmoch a životných podmienkach EÚ-SILC 2015.