<The> Determinants of Errors and Omissions in a Small and Open Economy: The Case of Slovakia - Širaňová, Mária
Dynamika chýb a omylov platobnej bilancie v malej a otvorenej ekonomike Slovenska v rokoch 2008 – 2014, t. j. v období, ktoré je známe ako veľká recesia. Empirická analýza naznačuje, že zmena v trendoch bola prevažne fenoménom reálnej ekonomiky, najmä sektora služieb.