Smart rozvoj a trend „n-tiple helix-es“ - Dobrucká, Lucia
Trend tzv. n-tuple helix-es, čiže trend narastajúcej spolupráce rôznorodých subjektov naprieč sektormi. Vzťah konceptu „smart“ a trendu „n-tuple helix-es“. Projekt Pomoravie. Faktory (ne)implementácie projektu Pomoravie.