Trestný zákon s komentárom - Šaninová, Zuzana
Zákon č. 300/2005 Z. z. Trestný zákon v znení ďalších zákonov - úplné znenie s komentárom. Účinnosť ostatnej novelizácie zákona (č. 161/2018 Z. z.) od 1. júla 2018.