<The> EU-Quarter As a Political Place: Investigating Fluid Assemblages in EU Policy Making - Kortelainen, Jarmo
Skúmanie priestoru európskych inštitúcií v Bruseli ako politického miesta a tvorby politiky priestorového kontextu Európskej únie (EÚ). Okrem inštitúcií EÚ sa politické miesto skladá z politickej aglomerácie rôznych druhov aktérov, od byrokratov a politikov EÚ až po rôzne zainteresované strany a lobistov z celej EÚ, ktorí sú trvalo prítomní v Bruseli.