Blahobyt ve vybraných regionechzemí V4 - Humlerová, Veronika
Komparatívna analýza vybraných regiónov NUTS 2 krajín V4 (Juhozápad, Bratislava, Mazowieckie, Západné Zadunajsko), ktoré vykazujú podobné charakteristiky v oblasti blahobytu podľa metodiky OECD.