Interest Rate Pass-through in the Euro Area: Financial Fragmentation, Balance Sheet Policies and Negative Rates - Horváth, Roman
Skúmanie prechodu úrokových sadzieb v eurozóne v období rokov 2008-2016 a skúmanie účinkov fragmentácie finančného trhu, súvahových politík Európskej centrálnej banky a negatívnych sadzieb na spôsob prenosu.