Špecifiká sociálnej práce so staršími ľuďmi z pohľadu sociálnych pracovníkov - Gabrielová, Jana
Tri úrovne sociálnej práce - mikroúroveň, mezoúroveň a makroúroveň. Špecifiká sociálnej práce so staršími ľuďmi v rámci mikroúrovne sociálnej práce. Špecifiká sociálnej práce so staršími ľuďmi v rámci mezoúrovne sociálnej práce. Špecifiká sociálnej práce so staršími ľuďmi v rámci makroúrovne sociálnej práce. Výsledky výskumu.