[Jazyk a politika. Jazyk politiky v konfliktnej štruktúre spoločnosti] - Kočišová, Zuzana, 1956-
Recenzia na publikáciu s názvom Jazyk a politika. Jazyk politiky v konfliktnej štruktúre spoločnosti. Kniha je pokusom spojiť metódy jazykovedy a politológie a prostredníctvom nich skúmať jazyk politiky z perspektívy dvoch vedeckých disciplín. V súradniciach slovenskej politológie a lingvistiky ide o dôležitý krok k etablovaniu vednej disciplíny stojacej na pomedzí lingvistiky a politológie, a síce politolingvistiky, ktorá je v súčasnosti mimoriadne populárna najmä v prostredí nemeckých humanitných a spoločenských vied.