Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Hodnotenie súčasných aktivít v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v potravinárskom podniku v provincii Wielkopolska. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnancov, usmernenia na zlepšovanie v súvislosti s implementáciou systému riadenia podľa normy PN-N-18001 a integráciou s normou ISO 22000.