Comparative Analysis of Credit Risk Models - Plíhal, Tomáš
Porovnanie predvídacích schopnosti viacerých konkurzných modelov segmentu MSP v Českej republike a jej subsegmentov - stredné, malé a mikropodniky. Sústredenie sa na malé a stredné podniky (MSP) so zreteľom na ich zásadnú úlohu v českej ekonomike.